Menu Sluiten
Even voorstellen: Mijn naam is Gerry van Roosmalen geboren in 1963. Gefascineerd door de fotografie, geroerd en ontroerd door foto’s was in 1999 de tijd rijp om het roer rigoureus om te gooien en me volledig te gaan richten op fotografie.
Uit respect naar mijn toekomstige clientèle besloot ik, alvorens mezelf fotograaf te gaan noemen, eerst mijn vakbekwaamheidsdiploma te behalen. Hiervoor schreef ik mij in aan de Fotovakschool te Apeldoorn waar ik in 2004 afstudeerde met als specialisaties portret en reportage.Voor een verdere verdieping in de fotografie volgde ik onder de inspirerende leiding van Ine van den Broek een opleiding tot documentair fotograaf.Ik voel me in vele aspecten van de fotografie thuis, zo werk ik graag in de studio aan een mooi portret, loop ik graag mee met een bruidspaar, stap ik graag een bedrijf binnen voor een reportage en sta net zo graag vroeg in de ochtend ergens in een landschap om te genieten en tevens de mystieke schoonheid van de ochtendsfeer vast te leggen.

Heeft u een vraag, een opdracht, een suggestie, ik sta u graag te woord. U kunt mij bereiken middels mijn contact pagina, of gewoon een mail sturen naar info@1ivision.nl, en natuurlijk ook bellen. 0413-490890

 

Graag tot ziens!

 

Gerry