Menu Sluiten

Een bijzonder huwelijk

Een huwelijk is natuurlijk altijd bijzonder. Je gaat een verbintenis aan voor de rest van je leven. Ieder bruidspaar wil van deze dag een meer dan speciale dag maken. Het huwelijk van Anton en Raquel -die trouwden in kasteel Henkenshage te Sint Oedenrode,- wisten van hun huwelijksdag iets extra bijzonders te maken waar hun gasten nog lang over zullen napraten.

Natuurlijk straalde het bruidspaar op deze bijzondere dag die enigszins bewolkt begon; maar waar de wolken al snel door de zon werden verdreven.

Tijdens de reportage kreeg ik even de tijd om vast te oefenen voor wat met de huwelijksvoltrekking in één keer goed moest gaan.

Een prachtige statige uil was belast met de mooie en eervolle taak om de ringen op commando naar de ambtenaar van de burgerlijke stand te brengen.
Dat uilen een sterke eigen wil hebben en dat het daardoor op meer dan 100 manieren helemaal verkeerd zou kunnen gaan was voor mij niet het grootste probleem. Mijn probleem was om te zorgen dat het hele gebeuren goed zou worden vastgelegd.
Grote hilariteit onder de gasten toen plots van achter hun, deze uil met een spanwijdte van een slordige 180 centimeter aan kwam vliegen.

Alles verliep helemaal perfect en zo konden even later de ringen aan de daarvoor bestemde vingers worden gestoken als teken van verbintenis.

Na de felicitaties en het aansnijden van de bruidstaart was er nog ruimte voor het bekijken van demonstraties met de prachtige roofvogels die door Sjobbe en Eveline van www.roofvogelsenuilen.nl waren meegebracht.

Een bijzondere dag, met bijzondere mensen en bijzondere vogels…

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *