Menu Sluiten

Genomineerd zijn voelt goed!

Vanavond wordt in Sint-Oedenrode voor de 6de keer het Kunst- en Cultuurgala georganiseerd. Enkele weken terug kreeg ik een uitnodiging om hierbij aanwezig te zijn. Waarom ik die uitnodiging kreeg was voor mij onduidelijk totdat ik het tweede deel van de brief las. Tussen de namen van de drie genomineerden voor de cultuurprijs in de categorie “Individueel” stond ook mijn naam.

Ik was natuurlijk erg verbaasd en heb de brief dan ook een paar keer doorgelezen alvorens ik kon geloven wat er stond. De andere twee genomineerde zijn mensen die in de kunst en cultuur wereld al ruimschoots hun sporen hebben verdiend.

Genomineerd zijn voelt goed, en natuurlijk wil je dan ook graag die Cultuurprijs mee naar huis nemen. Maar als dat niet zo is, kan ik toch met gepaste trots terugkijken op het feit dat ik genomineerd was voor de Cultuurprijs 2011.

Vanavond rond 21:40 wordt de winnaar bekend gemaakt. Dat wordt dus een leuke en spannende avond.

De uitlsag: Iets na half tien werd de uitslag bekend gemaakt. Aan de hand van drie filmpjes werden wij voorgesteld aan de aanwezigen. Even stonden we alle drie in de schijnwerpers. Helaas voor ons werd de winnaar meneer X oftewel Jan Buijl. Jan wist niet eens dat hij ook was genomineerd dus de verassing voor hem was nog het allergrootst. Voor ons rest niets dan terugkijken op een geslaagde avond en een gezellige borrel achteraf.

Genomineerd zijn voelde goed…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *