Menu Sluiten

Gerryvanroosmalen.nl

De eerste internetsite van mijn hand die ooit het levenslicht zag was www.gerryvanroosmalen.nl De aanleiding was onze vakantie in IJsland van 1999. Ik vond dat ik een leuk verhaal te vertellen had, en wilde voor de toen gemaakte foto’s een platform hebben.

In de loop van de jaren groeide de site met voornamelijk vakantie verslagen in woord en beeld. Hierdoor werd hij tevens moeilijker te onderhouden en om eerlijk te zijn ook nogal log. Nadat www.1ivision.nl voorzien was van een nieuw jasje middels WordPress begon het te kriebelen en moest ook gerryvanroosmalen.nl er aan geloven. Gelukkig heb ik een broer die nogal handig is in WordPress, en hij heeft voor mij de nieuwe site gebouwd.

De vormgeving is nu klaar, de inhoud moet vanwege de verhuizing nog enigszins worden herzien. Zo zijn de alinea’s in de reisverhalen niet altijd even netjes overgezet en is het nogal veel werk om dat snel in orde te maken.

Met de huidige staat van techniek is het nu zelfs voor mij mogelijk -mits internetverbindingen het toestaan- mijn site overal ter wereld van updates te voorzien. De komende weken ben ik voor werkzaamheden en vakantie in zowel de Faeröer als in IJsland. Op bovengenoemde site -Klik hier- ga ik indien mogelijk en mits ik iets leuks te vertellen heb dit met de wereld delen.20100818-153

Ik vind het natuurlijk leuk als dat ook gelezen wordt, en ben ook blij met reacties oftewel onder het blog of in mijn gastenboek.

 

Verder wens ik jullie allen een prettige vakantie en het allerbeste.

Gerry

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *