Menu Sluiten

Het huwelijk van Mark en Marieke

11 Maart, de dag die Mark en Marieke hadden uitgekozen als hun trouwdag was een koude maar zonnige dag. Ik mocht in de aanwezigheid als fotograaf van dichtbij getuigen zijn van hun huwelijk. Ondanks de spanningen die zo’n dag toch met zich meebrengt waren zowel Mark als Marieke tijdens de fotoshoot heerlijk ontspannen. De meeste foto’s ontstonden spontaan en slechts af en toe hoefde ik aan te geven wat ik van het bruidspaar verwachtte. Hoe ze moesten gaan staan, waar ze moesten staan, hoe ze moesten kijken etcetera.

Vlak voor Moederdag was hun album klaar en kwam het versgetrouwde stel het album ophalen en natuurlijk ook even inkijken. Hoewel je natuurlijk weet dat het boek dat voor je ligt tip top in orde is blijk ik het toch altijd een spannend moment vinden als het bruidspaar het boek gaat doorbladeren. Door de reacties van Mark en Marieke tijdens het doorbladeren van het album vielen mijn spanningen al snel weer weg. Uiterst tevreden keerde ze huiswaarts met hun album.
Toen ik afgelopen maandag thuis kwam van een weekendje weg lag er een leuk bedankt kaartje met lieve woorden van Mark en Marieke in de bus.

Het besef dat je mensen hebt kunnen raken met je fotografie – gelukkig hebt kunnen maken met het “product” dat jij hebt gemaakt- is voor een fotograaf toch eigenlijk hetgeen waar het allemaal om draait.

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *