Menu Sluiten

Terugblikken en vooruitkijken

Een jaar geleden stond ik aan het begin van een spannend avontuur. Wat het was is niet belangrijk, maar het had te maken met sneeuw, extreme kou en Finland. Het avontuur liep niet zoals voorzien, al had ik het kunnen aanzien komen als ik mijn intuïtie had gevolgd.
Een en ander had best een grote impact op mijn functioneren, en een moeilijke periode volgde. Langzaam krabbelde ik weer op uit het dal waarin ik terecht gekomen was, en hoewel ik af en toe nog eens een stukje terug glijd kan ik toch zeggen dat 2010 een goed jaar werd.
In mijn studio mocht ik een zeer gevarieerd aanbod van mensen portretteren, tijdens huwelijken mocht ik meelopen met zeer gelukkige en mooie stelletjes, en verder kon ik mij verdiepen in fotoprojecten waarmee ik in 2011 weer verder ga.

Als afsluiter van 2010 opende op 4 december mijn expositie in Cultureel Centrum Mariëndael te Sint Oedenrode. Een tijd van veel complimenten, positieve reacties en aandacht. Een periode waarin ik ook weer veel nieuwe contacten heb opgedaan.

De lokale omroep besteedde een item aan mijn expositie, en zo kwam ik ook nog twee weken regelmatig langs op vele TV schermen binnen mijn regio. En hoewel ik er zelf moeite mee heb mezelf op TV te zien en horen vond ik het toch leuk genoeg om via Youtube het interview te delen met ieder die wil.

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *