Menu Sluiten

Fotografie en Visagie

Aan het begin van mijn fotografie carrière, gedurende mijn opleiding was mijn eerste doel om reportagefotograaf te worden. Voor het behalen van je vakdiploma was het verplicht minimaal twee specialisaties met succes te doorlopen. Naast reportage werd dat voor mij portretfotografie. Ik had toen eigenlijk nog geen idee hoe leuk dat dit eigenlijk zou zijn. In de loop der jaren mocht ik al vele portretten schieten en zo ook veel mensen leren kennen. Wat voor mij altijd voorop staat is dat de “klant” met een tevreden gevoel en mooie foto’s weer huiswaarts keert. Dit ging tot nu toe altijd goed, en wordt vanaf nu alleen nog maar beter.

Wat is er dan veranderd?

Een paar weken geleden leerde ik Monica kennen. Monica is visagiste, en onlangs had ik samen met haar en twee meisjes, Sophy en Rifka een testshoot. Gewoon even aftasten wat we aan elkaar hebben en of en hoe we een samenwerking konden aan gaan.

Hieronder staan een paar foto’s inclusief enkele bewerkingen die we maakte tijdens deze shoot.

Sophy

Rifka

  • 20110524-082
  • 20110524-094
  • 20110524-102
  • 20110524-201
  • 20110524-221

Visagie: Monica Asveld

Vanaf nu kunt u bij One Eye Vision dus ook een shoot inclusief visagiste boeken. Laat je mooi opmaken, en voel jezelf even helemaal model.
Meer informatie daarover staat op mijn site OneEyeVision.
Graag tot ziens in de studio!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *